header

Computer en ICT hulp

 

De kans is groot dat je iedere dag in aanraking komt met een computer. Wil je een nieuwe PC op maat laten bouwen? Wil je een complete website op maat laten maken? Of heb je hulp nodig bij de reparatie van je computer? Dan kunnen wij je helpen.

 

Jouw PC

Een computer maken we voor je op maat. Zodat je alleen de benodigdheden aanschaft die je gebruikt. We luisteren naar jouw wensen en vertalen dat naar de computer die jij wilt. Hierover geven we advies, zodat jij precies weet wat je krijgt en je computer functioneert naar jouw wensen. Daarmee stopt onze service niet, we repareren ook computers, ook wanneer deze niet bij ons is aangeschaft.

 

Computerhulp

 

Jouw website

We the Dream maakt een volledige website voor je, compleet met inhoud. Bij het maken van een website is het schrijven van web teksten en een nette lay-out die bij jouw website passen belangrijk. Een goede website is niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar heeft ook de inhoud waar je lezer naar zoekt. Voor jouw kunnen we een website maken die makkelijk zelf te onderhouden is of dit door ons te laten doen.

 

 

Website

Je website is jouw unieke plek online. We maken alles op maat, precies zoals jij het wenst. Daar bieden we een complete service bij aan, voor het onderhouden van de website, het plaatsen van nieuwe berichten, hosting en domeinregistratie. Op het gebied van website bouwen hebben wij alles in huis. We kunnen aan de hand van  templates een op maat gemaakte website voor je in elkaar zetten door deze aan te passen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van WordPress. Een custommade website is natuurlijk ook mogelijk. Bij We the Dream hebben we alle services voor een mooie website in eigen huis. Zo schrijven wij zelf het script, maken wij templates, verzorgen en bewerken wij afbeeldingen en schrijven de webtekst. Met het oog op het verbeteren van je vindbaarheid.

Computer op maat maken

Voor jouw maken wij computers helemaal op maat. We nemen met jouw door wat je wensen zijn en kunnen op basis hiervan je computer samenstellen. Wanneer je niet zo goed weet wat je nodig hebt geven wij simpele uitleg over je pc. Zo weet je precies wat nodig is voor je computer en voorkom je onnodig dure aanschaf van onderdelen die je waarschijnlijk niet eens gebruikt. Nadat we hem voor je in elkaar hebben gezet en eventueel voor je hebben aangesloten, zijn we altijd bereikbaar voor vragen of reparaties. Je koopt dus niet alleen een computer bij ons, maar je bent ook verzekerd van onze service. Daarnaast zorgen we ervoor dat je computer optimale prestaties behaald. Zodat je geen tijd verspilt aan een langzame computer en niet ergert aan je game die steeds crasht.

Reparatie

Naast het op maat maken van jouw persoonlijke computer, repareren wij ook computers. Niet alleen computers die wij in elkaar hebben gezet, maar elke computer waar je een probleem mee of een vraag over hebt. De reparaties die we uitvoeren zijn zowel op software als op hardware gebied. In overleg met jouw, bepalen wij welke keuzes verstandig zijn bij het laten repareren van je computer. We houden je altijd op de hoogte in heldere taal en uitleg, zodat jij kunt beslissen bij de reparatie van je computer wat je wel en niet wilt.