header

Styling

 

Inrichtingidee

 

 

Styling voor jouw onderneming

Wat we bij We the Dream belangrijk vinden is niet alleen een mooie inrichting, maar ook de kosten die hiermee gebonden zijn. Hierbij wordt het kostenplaatje niet uit het oog verloren.

Een mooie, professionele en sfeervolle inrichting is van belang voor ieder bedrijf. Wanneer je klanten ontvangt of werknemers op kantoor hebt zitten. Bij het ontvangen van klanten maak je je eerste indruk. Maak hier gebruik van door een professionele en betrouwbare uitstraling aan te meten die bij jouw bedrijf past. Naast de inrichting verzorgen we ook decoratie voor jouw bedrijf. Passend bij het bedrijf of seizoensdecoratie zoals bijvoorbeeld kerstversiering. Styling en inrichting is van toepassing in elke organisatie, hieronder volgen een aantal voorbeelden:

Detailhandel styling

We the Dream verzorgt de styling van de inrichting, buitenkant en etalage van uw winkel. Bij een winkel is de styling al van belang op het moment dat je buiten de winkel staat. Je etaleert wat je verkoopt en een aantrekkelijke en opvallende inrichting van je etalage is van belang om er uitnodigend uit te zien voor je klanten. Bij binnenkomst mag de inrichting van de winkel niet tegenvallen. Door gebruik te maken van displays en de juiste promotie van je verkoopwaar haal je de klant over om jouw producten te kopen.

Horeca styling

Voor het inrichten van je horecagelegenheid heeft We the Dream een unieke aanpak. Voor ons is het belangrijk dat de identiteit van het restaurant of de eigenaar behouden blijven. We maken het sfeervol, maar dan wel op jouw manier. In een restaurant of andere horecagelegenheid is het van belang dat klanten het naar hun zin hebben, zodat ze langer blijven. Een sfeervolle omgeving is hierbij van groot belang. Kleine aandachtspunten kunnen hier al het verschil maken. Zowel voor de buitenkant als binnenkant van het pand.

Vakantieparken/hotels

 We the Dream zorgt voor de complete inrichting, van lobby tot hotelkamer en van receptie tot chalet. Samen met jouw verzorgen wij een fijne sfeer in de verblijven van je gasten. Denk hierbij ook aan decoratie voor seizoen of feestdagen.

Back-Office styling

We the Dream kijkt verder dan alleen de voorkant van je bedrijf. Een fijne omgeving is niet alleen nodig voor klanten. Hier hebben ook werknemers behoefte aan. Zij werken hierdoor prettiger. Door aandacht te besteden aan de inrichting van de backoffice zorg je ervoor dat jouw werknemers zich echt op hun gemak voelen. En meer plezier uit hun werk halen.

 

 

Makelaars

Zowel je kantoor als de woningen voor verhuur en verkoop stylen we voor je. We the Dream zorgt voor een inrichting van de woningen waar potentiële huiskopers of huurders zich thuis in voelen. We stylen niet alleen woonhuizen, maar ook vakantiewoningen. Wij zorgen dat de woning gereed is voor het maken voor foto’s of een bezichtiging, zodat jij je bezig kunt houden met de verkoop. De complete styling, decoratie en een gebakken appeltaart regelen wij. Voor het houden van een open dag of een ander evenement bieden wij graag onze service aan.