header

Styling en decoratie

 

Stylingidee

 

 

Styling van jouw woning

Samen met jouw kijken we naar wat je wensen zijn, wat jij mooi vindt, wat werkt voor jouw woning en wat je budget is. Eerst schetsen we een beeld van wat jouw stylingswensen zijn, we helpen hierbij met onze inspirerende ideeën over styling en vervolgens brengen we het plan in uitvoer. We zorgen dat je huis een echt thuis wordt wat jouw weerspiegeld. Door het toevoegen van een persoonlijke touch wordt jouw inrichting uniek. We maken het zoals jij wilt. Het is mogelijk om unieke accessoires en woondecoratie door ons te laten maken en deze in jouw styling te verwerken.

Decoratie

Bij styling is de decoratie de kers op de taart, de onmisbare kers. Decoratie voor in je huis, om je huis of in je tuin, wij maken het naar jouw wensen. Laat ons ook met de feestdagen, een geboorte, een feestje of andere evenementen de decoratie regelen of maken.

Meer hulp nodig dan alleen de decoratie bij je evenement?

Vakantiewoning

De styling van je vakantiewoning zal afhangen van het doel van de vakantiewoning. We richten het in naar jouw wensen. Bij een vakantiewoning die ook verhuurd wordt zullen we daarmee rekening houden met onze stylingsadviezen. Hierbij is het van belang om in het oog te houden, dat het huis aantrekkelijk moet ogen voor huurders. Wat voor jouw knus en huiselijk is, kan voor iemand anders een rommeltje zijn of wanneer het om vakantiehuizen in het buitenland gaat, wil je toch de sfeer van dit land behouden, zodat je ook echt ziet dat je in het buitenland bent. Op dit gebied geven wij advies, natuurlijk voeren we jouw plannen uit en maken het helemaal naar jouw wens.

We helpen je graag met het maken voor een website voor de verhuur van je vakantiewoning. 

Verkoop/verhuur woning

Voor de verkoop en verhuur laten wij je woning op zijn allerbest uitkomen. Vaak gaat het hier om de kleine dingen die je zelf niet meer opmerkt, maar die potentiële kopers/huurders meteen opvallen. Het netjes maken van je woning, het verplaatsen van meubels en het toevoegen van de juiste woonaccessoires zijn vaak voldoende.