header

Marketening en reclame

Promotie

Je hebt een geweldige onderneming. Dit moeten toekomstige klanten natuurlijk wel weten! Daarom helpt We the Dream je bij het promoten van je bedrijf. Wij maken en plaatsen reclame. We laten jouw reclamewerk afdrukken op folders en promotiemateriaal. Ontwikkelen huisstijlen en logo’s. Op social media houden wij jou klanten op de hoogte van jouw ontwikkelingen en acties. Hiervoor kunnen we de advertenties zelf maken. Het is belangrijk dat de afbeeldingen er kenmerkend voor jouw uitzien, maar ook professionaliteit uitstralen. Het bedenken van acties en de uitvoer hiervan regelen wij allemaal.

Website

Een website is de weerspiegeling van je bedrijf. Het is je identiteit online. Daarom is het van groot belang dat het een website is die past bij je bedrijf en er niet alleen professioneel uitziet, maar ook aantrekkelijk is. Een aantrekkelijke website zorgt dat bezoekers op je website blijven en een informatieve website zorgt ervoor dat bezoekers de informatie vinden die ze zoeken. Door extra informatie toe te voegen die zij interessant vinden zorg je dat ze langer op je website blijven en interesse krijgen in meer of andere producten of diensten die je aanbiedt.

We the Dream maakt websites. Van simpel met gebruik van een template tot en met een complete custom made website. Bijvoorbeeld in combinatie met WordPress. Ook verzorgen we het aanmaken van een zakelijke email, het ontwerp van de website: indeling website, menu, links, foto’s, plaatjes, het bewerken van afbeeldingen het schrijven van tekst en we zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is. Het is belangrijk dat je website gebruikersvriendelijk is, zodat je aan bezoekers de juiste informatie verstrekt en zorgt dat de diegene langer op je website blijft.

Je identiteit online is belangrijk. Mensen zoeken je op het internet. Hier willen ze zien wat de onderneming doet en hoe ze in contact kunnen komen met de onderneming. Daarnaast kijken bezoekers naar je werk en naar de meningen van anderen over je bedrijf. Dit gebeurd voor het grootste gedeelte op social media. Kijk hier voor meer informatie.

Social media

Promotie van jouw bedrijf op social media. Door het regelmatig updaten van je pagina, maken van afbeeldingen en het bedenken en maken van acties. Facebook, twitter en instagram zijn begrippen uit het dagelijks leven, waar iedereen mee te maken heeft. Door het gebruik van social media houdt je je klanten op de hoogte met acties, reclames en nieuwsberichten, waardoor je gemakkelijk contact houdt met je klanten en nieuwe klanten werft. Je hebt meer, sneller en goedkoper bereik dan dat je  met een andere vorm van reclame zou kunnen bereiken. Kijk hier voor meer informatie.

Evenement

Een evenement kan zorgen voor veel nieuwe klanten. Het is een onderwerp waar veel over wordt gesproken en het is een manier om veel reclame te kunnen maken voor jouw bedrijf. Bij het organiseren van een evenement kun je denken aan een grootse opening, een eenjaarlijks event die bestaande klanten niet willen missen en nieuwe klanten aantrekt. We the Dream kijkt naar welk evenement bij jouw bedrijf past, welk tijdsbestek hiervoor nodig is en wat de beste periode is om dit evenement uit te voeren. We regelen het! Kijk op onze evenementenpagina voor meer informatie.

Marketing