header

Particulier

We the Dream het bedrijf wat ondersteunende services biedt, wij bieden je hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Wij hebben onze diverse comfortservices waarmee we je graag van dienst zijn. Kun je jouw hulpvraag niet terugvinden op de website? Neem contact met ons op zodat we kunnen overleggen wat we voor je kunnen betekenen.

 

 

 

Hulp

Het organiseren van een feest of evenement

Het jaarlijkse familie uitje, een kinderfeestje, jubileum of een uitje met collega’s? Of wil je dit jaar eens van je verjaardag genieten en niet de hele dag heen en weer rennen met koffie en gebak? Wij zijn er voor je. Kijk hier voor meer informatie.

Jouw bruiloft

Geniet van je verloving, geef alle zorgen uit handen en kijk uit naar de mooiste dag uit jullie leven. Wij helpen met meer dan alleen jullie bruiloft! Kijk hier voor meer informatie.

Styling

Wij stylen alles wat los en vast zit voor je. Met zelfgemaakte decoratie en een persoonlijke touch maken we er iets unieks van. Ook voor de verkoopstyling van je woning of styling van recreatiewoning. Kijk hier voor meer informatie.

Computerhulp

Wij zijn de computerhulp met normale taal en eerlijke uitleg, wij maken en repareren computers. Of helpen je bij het maken van je website. Kijk hier voor meer informatie.

 

Diverse diensten

Voor het gemak, de handen die je tekort komt of de hulp die je nodig hebt een reeks uit onze comfortservices

  • Oppasservice voor jouw huis, handig tijdens je vakantie.
  • Aanwezigheidsservice, wanneer een dienstverlener langskomt hoef jij niet thuis te blijven.
  • Attentieservice, cadeautje vergeten? Een op maat gemaakt cadeau geven? Wij regelen het.
  • Administratie, van het kiezen van een energiecontract tot het inzichtelijk maken van je financiĆ«n.