header

Ondernemers

 

Meer dan organisatieadvies

Bij het starten, runnen en uitbreiden van een onderneming komt veel kijken. Alles tot in de kleinste details telt. Daarbij kun je een steuntje in de rug gebruiken. We the Dream is die steun. In het kort gezegd helpt We the Dream bij het runnen van je bedrijf. Wij zetten ons volledig in voor je bedrijf.

Als ondernemer wil je het liefst ondernemen en met je passie bezig zijn. Bij alle andere werkzaamheden die voortkomen uit je onderneming helpt We the Dream je. Hiervoor bieden we diverse services aan, zoals: (her)inrichten van de administratie, het maken van een website, financieel overzicht, styling, signatuurontwikkeling, het maken van een advertentie en nog veel meer. Samen met jou vernieuwen, verbeteren of veranderen we je bedrijf.  We the Dream komt bij je langs en bespreekt wat je wilt veranderen en wat je doelstelling is. Op basis hiervan geven wij een advies en maken een plan van aanpak. Vervolgens beslis jij wat wij in daadwerkelijke uitvoer brengen.

Ondernemershulp

 

Onze diverse services voor ondernemers

Voor ondernemers hebben wij diverse services. Wij kunnen het totaalpakket leveren, maar natuurlijk ook losse services. Door overlappende services hebben wij een breder plaatje van je bedrijf en kunnen we daarom beter beslissingen op elkaar afstemmen. Denk hierbij aan bedrijfsverbetering, advisering en vernieuwing. Alles gaat in overleg met jou. De lasten nemen we je uit handen. We bieden onder andere de volgende services:

Bedrijfsvoering

Heb je hulp nodig bij het verbeteren van je product of dienstverlening, advies over klantenervaring, een overzichtelijke administratie waar je de informatie vindt die je zoekt, een nieuwe inrichting van je onderneming en nog veel meer services vind je hier.

Promotie en marketing

Van het ontwerpen van je visitekaartje tot het creëren van een compleet nieuwe huisstijl, van het maken van een advertentie tot het organiseren van een evenement. Kijk hier voor meer informatie

ICT en Website

Computerhulp nodig? Wij bieden hulp zowel op het gebied van hardware als software. Ook online regelen we alles voor je. Voor jouw website maken we alles in orde. Zowel het design, het onderhoud, hosting, registratie, optimalisatie, vindbaarheid, social media, klantbeoordelingen en het regelen van diverse andere zaken zodat we het beste uit je website naar boven halen. Meer informatie vind je hier.

Evenementen

Er zijn zo veel evenementen te organiseren. Een event, presentatie of lezing voor de promotie van jouw bedrijf. Een feest of kennismakingsworkshop voor je klant. Vergeet ook zeker niet je personeel. Wordt het dit keer een personeelsfeestje, teambuilding of een andere activiteit?  Kijk hier voor meer informatie.

Styling

Een sfeervolle inrichting voor je klanten, waardoor zij meer tijd doorbrengen in jouw onderneming of is het tijd voor een nieuwe look of decoratie voor de feestdagen. Kijk hier voor meer styling.

 

 

 

Totaalpakket

De oplossing voor het verbeteren of vernieuwen voor je bedrijf. Door de informatie van meerdere services te combineren, kunnen we je totale onderneming analyseren, hier advies over geven en dit advies uitvoeren binnen jouw bedrijf. Wij bieden ondersteuning bij het runnen van je bedrijf en zetten ons samen met jou in voor het slagen van je onderneming.

 

Starters

Als starter van een onderneming komt er veel op je af. Wat moet je allemaal regelen als starter? Met onze checklist voor starters kun je zien, wat je in ieder geval moet regelen bij het starten van een onderneming. Zodat je bij het beginnen van jouw bedrijf niets vergeet. Wanneer je hulp nodig hebt bij het starten van een onderneming neem dan contact met op met We the Dream. Wij zijn jouw persoonlijke bedrijfsondersteuner waar je terecht kunt met al je vragen.

Checklist starter onderneming

 • Inschrijving bij de kvk
 • Ondernemingsplan
 • Openen van een bankrekening
 • Verzekeringen
 • Opzetten administratie
 • Algemene voorwaarden
 • Huisstijl ontwerpen, logo
 • Zakelijk E-mail adres aanmaken
 • Website
 • Social media
 • Locatie
 • Inrichting locatie
 • Personeel
 • Leveranciers
 • Onderneming promoten