header

Personeel

Goed personeel is belangrijk. Wij helpen je bij de training van je huidige personeel en het zoeken van nieuw personeel. We helpen je bij het vormen van het beeld van de werknemer die het best bij jouw onderneming past. We maken en plaatsen je advertentie, zoeken de juiste sollicitanten met je uit en zijn bij de sollicitatie aanwezig. We bieden ook hulp bij de administratieve afhandeling met betrekking tot je personeel. Een goede sfeer onder het personeel heeft altijd een positieve invloed op de werkvloer. Een gezellige vrijdagmiddagborrel, goede relatie tussen werkgever en werknemer en een personeelsuitje helpen daar zeker bij. We the Dream helpt je graag bij het organiseren voor dat personeelsuitje. Neem hiervoor een kijkje op onze evenementenpagina.

(sollicitatiegesprek of sollicitatietest?)

Klantvriendelijkheid

Je klant is waar je het voor doet. Zorg dat je klant een geweldige ervaring heeft en ze zullen terug blijven komen. Wij helpen je bij het monitoren en behouden van de klantvriendelijkheid in je onderneming. Zorgen ervoor dat je personeel weet hoe zij klantvriendelijk moeten zijn, hoe de klant aangesproken wordt in correspondentie en hoe je een band opbouwt met de klant. Dit zorgt voor je klantenkring. Een terugkerende kring die ook goede referenties voortzegt over jouw bedrijf een daarmee potentiƫle klanten aantrekt.

Product: signatuurontwikkeling

Je klant betaald jou voor het product of dienst die je aanbiedt. We the Dream helpt bij het verbeteren van je producten of diensten. We analyseren eerst of er verbeteringen zouden kunnen worden toegepast en kijken welke vervolgens in uitvoering worden gebracht. Een signatuurontwikkeling kan van groot belang zijn. Dit houdt in dat je een product of dienst verkoopt die echt kenmerkend zijn voor jouw bedrijf. Hiervoor komen klanten naar jouw bedrijf, omdat ze het nergens anders kunnen krijgen. Het kan ook een kleinigheidje zijn die wordt onthouden door gasten en wordt doorverteld, wat zorgt dat de klanten zich jouw bedrijf blijven herinneren. Denk hierbij aan een koekjes van eigen uniek recept, die gasten ontvangen bij het inchecken van een hotel. Of een leuke accessoire bij de aankoop van nieuwe kleding. Een signatuur van jouw bedrijf kan om het product of dienst draaien wat je aanbiedt of een complimentje bij deze product of dienst die promotie verzorgt van jouw bedrijf.

(signatuur omgeving, niagra falls, of zelf creeƫren)