header

ICT en Webdevelopment

 

ICT

Voor het efficiënt laten verlopen van de werkzaamheden binnen jouw bedrijf is het belangrijk dat je in de juiste ICT behoeften bent voorzien. Op het gebied van ICT geven wij advies over hardware en software, we zorgen ervoor dat je geen onnodige dure benodigdheden aanschaft, maar precies te kijken wat jouw bedrijf nodig heeft. Voor jouw bedrijf maken we computers op maat en voeren we reparaties uit. En we maken de website die helemaal bij jouw bedrijf past.

 

ICT

Wij verzorgen de complete inrichting van jouw ICT behoeften. Door het maken van computers op maat die aan jouw wensen en aan de behoeften van jouw bedrijf voldoen. Bij het onderhoud, reparatie en hulpvragen zijn wij je graag van dienst, ook wanneer je geen nieuwe computer nodig hebt. We maken niet alleen jouw computer op maat, maar geven ook advies op het gebied van al je ICT vragen. Door het gebruik van de juiste ICT oplossingen haalt je het maximale uit je bedrijf en scheelt dit veel tijd en geld. Samen met jouw bekijken we welke processen we kunnen verbeteren, we kijken naar alternatieven en geven advies op het gebied van software en hardware.

Website

Een website is de weerspiegeling van je bedrijf. Het is je identiteit online. Daarom is het van groot belang dat het een website is die past bij je bedrijf en er niet alleen professioneel uitziet, maar ook aantrekkelijk is. Een aantrekkelijke website zorgt dat bezoekers op je website blijven en een informatieve website zorgt ervoor dat bezoekers de informatie vinden die ze zoeken. Door extra informatie toe te voegen die zij interessant vinden zorg je dat ze langer op je website blijven en interesse krijgen in meer of andere producten of diensten die je aanbiedt.

We the Dream maakt websites. Van simpel met gebruik van een template tot en met een complete custom made website. Bijvoorbeeld in combinatie met WordPress. Ook verzorgen we het aanmaken van een zakelijke email, het ontwerp van de website: indeling website, menu, links, foto’s, plaatjes, het bewerken van afbeeldingen het schrijven van tekst en we zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is. Het is belangrijk dat je website gebruikersvriendelijk is, zodat je aan bezoekers de juiste informatie verstrekt en zorgt dat de diegene langer op je website blijft.

We the Dream maakt, onderhoudt, vernieuwd of geeft jouw website een complete make-over.

Er zit meer achter je website dan aan de voorkant te zien is. Zoals het doorlinken van diverse diensten naar jouw website(hosting, emailadres), het zorgen voor vindbaarheid optimalisatie en het bouwen van unieke tools, features en functies voor jouw site. Bij het maken van jouw website maken we gebruik van Google analytics. Hiermee hebben we een overzicht van diverse data over de website, die gebruikt wordt voor de optimalisatie van de website. Door het schrijven van goede SEO teksten verbeteren wij de vindbaarheid van jouw website en optimaliseren wij de zoekresultaten voor jouw website. Ook geven wij advies over alles wat bij je website komt kijken. Samen met jouw kijken we wat je precies nodig hebt en voorkomen we dat je hoge kosten maakt voor producten of diensten die je niet gebruikt. Ook kunnen wij de hosting en domeinregistratie regelen.

Je identiteit online is belangrijk. Mensen zoeken je op het internet. Hier willen ze zien wat de onderneming doet en hoe ze in contact kunnen komen met de onderneming. Daarnaast kijken bezoekers naar je werk en naar de meningen van anderen over je bedrijf. Dit gebeurd voor het grootste gedeelte op social media.

 

Social media

Wij verzorgen de promotie van jouw bedrijf op social media. Door het regelmatig updaten van je pagina, maken van afbeeldingen en het bedenken en maken van acties. Facebook, twitter en instagram zijn begrippen uit het dagelijks leven, waar iedereen mee te maken heeft. Door het gebruik van social media houdt je je klanten op de hoogte met acties, reclames en nieuwsberichten, waardoor je gemakkelijk contact houdt met je klanten en nieuwe klanten werft. Je hebt meer, sneller en goedkoper bereik dan dat je  met een andere vorm van reclame zou kunnen bereiken.