header

Evenementen en feesten

 

Het is jouw feestje

Evenementen zijn veel geregel en gestress. Je wilt iets organiseren, perfect tot in de puntjes en vergeet vervolgens de helft van de dingen die je had moeten regelen. We the Dream organiseert het voor of met jou. Bij het organiseren van een bruiloft, feestje of familiedag zijn wij van de partij. Je evenement wordt van begin tot einde georganiseerd. Denk hierbij ook aan de uitnodigingen om je evenement aan te kondigen. We bereiden alles samen met jou voor. En op de dag zelf zijn wij aanwezig om alles vlekkeloos te laten verlopen.

 

Evenement

Organiseren en regelen

We the Dream neemt jouw wensen met je door, zodat voor alle partijen duidelijk is wat jij voor ogen hebt. Wanneer je nog niet zo goed weet hoe je evenement eruit moet komen te zien dan helpen wij je daar graag bij door het laten zien van voorbeelden en een ideeënsessie te houden. Alles gaat in overleg met jou, het is immers jouw evenement. Hierbij kijken we ook naar de to do lijst voor het regelen van diverse diensten voor het evenement. Bij dit alles verliest We the Dream jouw budget niet uit het oog.

Jouw evenement van barbecue tot feesttent

Events

We the Dream helpt je graag bij het organiseren van jouw evenement. Alle evenementen groot of klein. De promotie die er aan vooraf gaat, voorbereidingen en op de dag zelf zijn we aanwezig zodat alles goed verloopt. Wij regelen alles wat benodigd is voor jouw event. Wanneer je zelf al weet hoe het er uit moet komen te zien of in samenwerking met jouw bedenken en creëren wij het evenement van jouw dromen. Het is ook mogelijk ons in te huren voor services voor bepaalde onderdelen. Wij helpen je met het vinden van de juiste diensten, het ontwerpen van het evenement en het maken van uitnodigingen ter aankondiging van het evenement.

Feesten

Elk feest groot of klein, wij zijn van de partij! Van de uitnodigingen tot het snijden van de kaas en worst, We the Dream regelt het voor je. Zo kun je zelf ook eens echt van de dag zelf genieten met je familie en vrienden. Samen met jouw kiezen we een locatie, thema en springkussen. Daarnaast kun je er voor kiezen om leuke activiteiten of spellen door ons te laten organiseren.

Kinderfeestjes een drukte? Echt niet, wij maken er een topdag van met alle benodigdheden, lekkers en bedankjes of regelen een uitje. En om jouw te assisteren zijn we er zelf bij aanwezig.

 Workshops/activiteiten/familiedag

 Is het jouw beurt dit jaar om de familiedag te organiseren of een activiteit met je vrienden? Laat ons je helpen bij het zoeken of organiseren van activiteiten en uitjes. Het wordt een dag om nooit te vergeten. Het is allemaal mogelijk, een dag met een thema, spellen met een persoonlijke tint of een compleet weekend op een waddeneiland met een compleet programma. Er wordt natuurlijk rekening met iedereen gehouden en we passen het aan op jouw wensen, zodat iedereen mee kan doen! Begeleiding nodig tijdens deze happening? Dan zijn wij graag van de partij om alles in goede banen te geleiden.

Bruiloften

Een bruiloft is een unieke gebeurtenis. Dit is zo’n bijzonder en groots event dat we hiervoor een speciale pagina hebben op onze website. Neem snel een kijkje