header

Evenementen & organisatie

 

Evenement en promotie

Het neerzetten van een succesvol evenement met een professionele uitstraling, daar helpen we je bij. We regelen alle organisatie die aan het houden van een evenement vooraf gaat, de promotie en reclame en zijn aanwezig om het evenement zelf vlekkeloos te laten verlopen. Er zijn zoveel verschillende feestjes te organiseren: Een grootse opening van je onderneming, het staan op een beurs, een promotie dag, personeelsuitje, markt en nog zoveel meer. We handelen ook het nodige papierwerk voor je af. Zoals de eventueel benodigde vergunningen en of er aan alle voorwaarden wordt voldaan en met het opstellen van een budget. Het maakt niet uit wat je wilt organiseren, je bent bij ons aan het juiste adres.

 

Evenementenorganisatie

Organiseren en regelen

We the Dream neemt jouw wensen met je door, zodat voor alle partijen duidelijk is wat jij voor ogen hebt. Wanneer je nog niet zo goed weet hoe je evenement eruit moet komen te zien dan helpen wij je daar graag bij door het laten zien van voorbeelden en een ideeënsessie te houden. Hierbij kijken we ook naar de to do lijst voor het regelen van diverse diensten voor het evenement. Bij dit alles verliest We the Dream jouw budget niet uit het oog. We stellen een plan op met jouw wensen, wat je wilt bereiken met dit evenement en hoe we dit gaan bereiken?

Tip: Wat wil ik met dit evenement bereiken? Is het mijn doel omzet te behalen tijdens het evenement of is het alleen ter promotie of een combinatie van beide? Hoeveel impact heeft het? (Hoeveel potentiële klanten bereikt het en hoeveel gaan deze klanten uitgeven aan mijn bedrijf?) Wat zijn hiervoor de kosten en wat zijn de risicomarges.

 

Jouw evenement van barbecue tot feesttent

 

 

Promotie onderneming

Voor het promoten van je onderneming regelen wij het evenement wat daar bij past of welke hulp je daar bij nodig hebt. De opening van jouw bedrijf, inloopdag, beursstand, of evenement wordt er één om nooit te vergeten. Het wordt een originele beleving wat past bij jouw bedrijf zodat de klanten jouw bedrijf niet vergeten. Compleet met online en fysieke aankondigingen en promotiemateriaal. Dit kan zijn op de locatie van de onderneming maar denk ook aan promotie elders, zoals op een beurs, markt of festival.

Voor het doelgericht werven van nieuwe klanten zijn presentaties of lezingen uitstekende methodes, de klant heeft al interesse in jouw. Wij zorgen dat de juiste sfeer wordt gecreëerd zodat potentiële klanten een voorproefje krijgen van jouw onderneming die naar meer smaakt.

Events

We the Dream helpt je graag bij het organiseren van jouw evenement. Alle evenementen groot of klein. De promotie die er aan vooraf gaat, voorbereidingen en op de dag zelf zijn we aanwezig zodat alles goed verloopt. Wij regelen alles wat benodigd is voor jouw event. Wanneer je zelf al weet hoe het er uit moet komen te zien of in samenwerking met jouw bedenken en creëren wij het evenement van jouw dromen. Het is ook mogelijk ons in te huren voor services voor bepaalde onderdelen. Wij helpen je met het vinden van de juiste diensten, het ontwerpen van het evenement en het maken van reclame ter aankondiging van het evenement en eventueel bijbehorende acties of het samenstellen voor een goodiebag, zodat je klanten je niet vergeten.

Een evenement voor je klanten organiseren? Wij assisteren met de zaken waar je een paar extra handen kunt gebruiken.

Feesten

Elk feest groot of klein, wij zijn van de partij! Van de uitnodigingen tot het snijden van de kaas en worst en van de vetste muziek tot de mooiste decoratie, We the Dream regelt het voor je. Samen met jouw kiezen we een locatie, thema en springkussen. Daarnaast kun je er voor kiezen om leuke activiteiten of spellen door ons te laten organiseren.

Workshops/activiteiten/personeelsuitjes

Laat ons je helpen bij het zoeken en organiseren van activiteiten, uitjes, workshops en meer. Het wordt geweldige dag, waar alles tot in de puntjes is geregeld. Het is allemaal mogelijk, een dag met een thema, spellen met een persoonlijke tint of een compleet weekend op een waddeneiland met een volledig op maat gemaakt programma. Er wordt natuurlijk rekening met iedereen gehouden en we passen het aan op jouw wensen, zodat iedereen mee kan doen! Begeleiding nodig tijdens deze happening? Dan zijn wij graag van de partij om alles in goede banen te geleiden. Voor het perfect uitje voor je personeel, promoot je onderneming tijdens een workshop voor klanten en meer.

Bruiloften

Een bruiloft organiseren voor een klant? Heb je dit nog nooit gedaan? Of wil je gewoon inspiratie en assistentie dan helpen wij je graag. Een bruiloft is een unieke gebeurtenis. Dit is zo’n bijzonder en groots event dat we hiervoor een speciale pagina hebben op onze website. Neem snel een kijkje