header

BedrijfsvoeringOnderneming

Je bedrijfsvoering bepaalt hoe het in je onderneming reilt en zeilt. Dit komt door het product of dienst die je verkoopt, je klanten en je personeel. Dit wordt vastgelegd in je administratie. Je administratie is een verslag over je bedrijf waar je belangrijke informatie uit kunt aflezen. We the Dream kijkt naar deze aspecten om te adviseren over veranderingen of verbeteringen. Samen met jouw kiezen we uit onze voorstellen, welke we daadwerkelijk gaan doorvoeren. Onze service passen we aan op jouw wensen. Dus je kunt ervoor kiezen ons naar het geheel te laten kijken of dat je een ons in wil schakelen voor één of meerdere services. Natuurlijk kan dit in combinatie met nog meer services die wij aanbieden.

Met de volgende services en meer zijn we je graag van dienst:

Verbetering product of dienstverlening

Advies en uitvoering voor het verbeteren van het product of de dienstverlening die jouw onderneming aanbiedt. Door het analyseren van je product of dienstverlening kunnen we kijken waar verbeteringen van toepassing zijn, wat efficiëntere alternatieven zijn en we zorgen voor een signatuurontwikkeling.

Klantenservice

Het succes van je product of dienstverlening die je aanbiedt, wordt versterkt door de service die je de klant biedt. We analyseren je klantcommunicatie, de omgang met de klant door je personeel, hoe de klachtafhandeling werkt en of je de klant extra’s biedt. Aan de hand hiervan geven wij advies en verbeteren de nodige punten, waarbij wij streven een unieke service voor jouw klanten te bieden.

Personeel

Monitoring van je personeel op prestatie, klantvriendelijkheid, maar ook naar tevredenheid. Hoe meer tevreden je personeel is, hoe lekkerder zij in hun vel zitten en hoe beter zij presteren in jouw onderneming. Bij ons kun je ook terecht voor het vinden van nieuw personeel. Het begint met het plaatsen van de vacature, dan volgt het uitnodigen van sollicitanten, sollicitatiegesprekken (of andere sollicitatiemethodes) en het trainen van je personeel. Hierover geven we advies, maar nemen ook graag dit gehele proces van je over.

Administratie

Een administratie inrichten en bijhouden zodat jij er de waardevolle informatie uit kunt halen die je direct kunt gebruiken in jouw onderneming. Het overzichtelijk maken van je debiteuren en crediteuren zodat de betalingstermijn bewaakt kan worden en er zo nodig actie kan worden ondernomen. Door een goed inzicht in je administratie kunnen we voor jouw uitzoeken op welke kosten je kunt besparen en zoeken we naar een nieuwe leverancier, voor bijvoorbeeld abonnementen. Ook verzorgen we het op orde maken van je niet financiële administratie.

Attentieservice

Met onze attentieservice laten we zien dat je aan je klant, zakenpartner of werknemer denkt. Hierdoor zullen zij ook aan jouw herinnerd worden. We zorgen er voor dat er een gepaste attentie op gewenste datum wordt geleverd. Dit kan een cadeau of kaart zijn, maar ook een attentie via de e-mail zoals een cadeaubon. Voor een verjaardag, de feestdagen en andere gelegenheden. Het is mogelijk om de bijzondere data door ons bij te laten houden, zodat je er geen enkel omkijken naar hebt.

Inrichting en styling

Het inrichten, stylen en decoreren van jouw onderneming. We richten je onderneming in, kleden een prachtige etalage aan, zorgen voor seizoensversiering en nog veel meer. Voor meer informatie klik hier.

Web development & ICT

Het verzorgen dat alles op ICT gebied vlekkeloos verloopt in jouw bedrijf. Wij zorgen dat je computersystemen doen wat jij wilt, geven het advies wat het beste jouw onderneming past en maken dit voor je in orde. We maken ook een website die helemaal bij jouw onderneming past. Met bijbehorende dienstverlening op gebied van social media en nog veel meer. Kijk hier voor meer informatie.